PATRICIA
WALKER-KOOPMAN

Ik ben Patricia Walker-Koopman en in 2022 opende ik mijn eigen Kynagon Dog Trainers Academy in Amstelveen. Ik geloof sterk in de Kynagon-methode, omdat u op plezierige wijze leert samenwerken met honden. Straffen of pijn bezorgen wordt met deze methode altijd achterwege gelaten. Wij trainen vanuit onze belangrijkste waarden: persoonlijk, passie en professioneel.

Mijn man en ik hebben zelf drie kinderen en vijf Border Collies. Ondanks ons drukke leven hebben wij een zeer speciale band met onze honden. De Border Collies zijn bovendien belangrijk onderdeel van de Dog Trainers Academy.

“Alle honden
op de wereld
gelukkig”

Samenwerken met uw hond, zonder te straffen

Het is mijn doel om zo veel mogelijk hondeneigenaren en professionals uit de dierenwereld kennis te laten maken met de Kynagon-filosofie: het herkennen en begrijpen van natuurlijk gedrag en het oplossen van ongewenst gedrag.

Honden maken deel uit van ons leven. We kiezen ervoor om samen veel tijd door te brengen en ze worden lid van ons gezin of ze worden trouwe werkgenoot. In zo’n relatie hoort straf nooit thuis. Bij ons staan op beloning gebaseerde methodes voorop, zonder geweld.

Zowel vooraf als tijdens de trainingen kijk ik altijd kritisch wat u en de honden nodig hebben: think, plan, do. Vooraf maak ik een plan, maar ook tijdens het trainen zorg ik dat de trainingen succesvol zijn voor u en de honden.

Waar wij werken

Onze trainingsruimte in Amstelveen is speciaal ontworpen voor de trainingen van de Kynagon Dog Trainers Academy.

We verwelkomen graag honden en baasjes van alle niveaus die op plezierige manier willen samenwerken.

Kynagon Nederland/ Griekenland

In 2018 kwam ik voor het eerst in aanraking met de Kynagon Dog Trainers Academy. Ik bezocht toen de ‘The Crufts’ in Birmingham, de grootste hondenshow ter wereld. Daar kwam ik Dimosthenis Moumiadis van Kynagon tegen. We raakten aan de praat en dachten precies hetzelfde over het trainen van honden. Geen straffen of pijn veroorzaken, maar op plezierige wijze samenwerken.

Volledig geïnspireerd door Dimosthenis Moumiadis, besloot ik spontaan de Kynagon-opleiding in Griekenland te volgen. Na twaalf lange weekenden haalde ik in mei 2019 mijn examen. Helaas kreeg ik de maand ervoor de diagnose kanker, waardoor ik de plannen voor mijn eigen Kynagon-opleiding moest uitstellen.

Tot 12 november 2022! Door mijn ziekte leerde ik dat je moet doen waar je blij van wordt en dus opende ik vol enthousiasme de deuren van mijn Dog Trainers Academy in Amstelveen.

“Force Free Dog Training”

Individuele hondentraining

De eerste weken van een puppy in zijn nieuwe huis zijn enorm belangrijk. In deze periode wordt de basis gelegd voor het gedrag later, als volwassen hond. Hondentraining kent geen leeftijdsgrens, maar het is raadzaam om te starten vanaf twee maanden.

The Dog Trainers Academy

De Kynagon Dog Trainers Academy in Amstelveen is speciaal voor mensen die hondentrainer willen worden en professionals die vaak in aanraking komen met honden en hun baasjes. Na deze opleiding heeft u wetenschappelijke en professionele kennis over het trainen van simpel en complex gedrag bij honden.

Chat openen
1
Hallo, kan ik je helpen?