THE DOG TRAINERS
ACADEMY

De Kynagon Dog Trainers Academy in Amstelveen is speciaal voor mensen die hondentrainer willen worden en professionals die vaak in aanraking komen met honden en hun baasjes. Om de vaardigheden helemaal eigen te maken, traint u met onze Border Collies.

Zowel vooraf als tijdens de trainingen kijk ik altijd kritisch wat u nodig heeft: think, plan, do. Vooraf maak ik een plan, maar ook tijdens het trainen bekijk ik wat u nodig heeft om een succesvolle hondentrainer te worden.

Na deze opleiding heeft u wetenschappelijke en professionele kennis over het trainen van simpel en complex gedrag bij honden. Alle hondenliefhebbers zijn welkom: van beginners- tot wedstrijdniveau!

“Volledig
unieke
methode”

Onze Dog Trainers Academy is gebaseerd op wetenschappelijke methodes.
Hierbij wordt nooit enige vorm van dwang of geweld gebruikt.

De training behandelt de leertheorie van dieren. U leert gedrag analyseren en kunt deze kennis vervolgens succesvol toepassen.

U traint vooral met onze Border Collies. Door hen maakt u kennis met verschillende temperamenten. Ook is het mogelijk om te trainen met honden die uitgenodigd worden. Op deze manier komt u in aanraking met meerdere rassen en leeftijden en kunt u de technieken uitvoerig trainen en eigen maken.

De volgende onderwerpen komen onder andere aan bod:

  • Hondengedrag leren begrijpen volgens wetenschappelijke theorieën
  • Lichaamstaal van honden
  • Cue training
  • Clickertraining
  • Het oplossen van gedragsproblemen, denk aan angst of agressie
  • Cliëntmanagement
Tijdens deze opleiding wordt uw kennis getraind en getest in echte trainingsomstandigheden.
Voor een succesvolle afronding legt u praktische en schriftelijke examens af.

Veel gestelde vragen

De Kynagon Dog Trainers Academy in Amstelveen richt zich op mensen
die hondentrainer willen worden en op professionals die regelmatig in
contact komen met honden en hun baasjes. Denk aan onder andere
hondentrimmers, eigenaren van hondenpensions, dierenartsen,
asielmedewerkers en medewerkers van een hondenuitlaatservice. Wilt
u vanuit uw passie voor honden op professionele wijze leren trainen? Dan bent u ook van harte welkom.

De Kynagon Dog Trainers Academy Amstelveen, geleid door Patricia
Walker-Koopman, is gevestigd in een aantrekkelijk gebouw aan de Amsteldijk Zuid 79C, 1184 VE Amstelveen. Hier kunt u gratis parkeren.

De gehele opleiding vindt plaats in de weekenden. Alle lessen beginnen altijd om 10.00 uur en eindigen om 16.00 uur.
Neem contact op over de eerstvolgende startdatum.

Tijdens de opleiding traint u met Patricia’s eigen Border Collies en eventueel met honden van andere rassen.

Deelname aan de Dog Trainers Academy kost € 4.995,- per persoon, exclusief BTW.

De cursus wordt afgerond in twaalf weekenden, verdeeld over een periode van zes maanden.

Afgestudeerden krijgen een ‘Diploma Kynologisch Gedrag en Training’.

Ja, dat kan! Kom gerust eens rondkijken. Neem hiervoor contact met ons op.

Anderen zeggen:

Toen we Patricia leerden kennen, waren we echt wanhopig met onze hond Apollo. Hij zat achter alles aan wat bewoog, van kinderen tot motoren. Hij was vooral dol op het blaffen naar en achtervolgen van witte busjes. Met de hulp van Patricia leerden we hoe we met Apollo aan de lijn konden lopen en hielp ze ons Apollo te her-condtioneren zodat hij niet meer reageerde op bewegende dingen. Het heeft onze ervaring als hondeneigenaar compleet veranderd! We hebben ook meerdere wandelingen in het park gemaakt waarbij ze ons de lichaamstaal van honden heeft laten zien, wat geweldig is geweest in het voorkomen van incidenten met andere honden. We zijn Patricia echt dankbaar, ze is een geweldige professional en een uitstekend mens!
JuanGarcia Vallejo
We zijn met Patricia in contact gekomen via onze fokster, en hebben daarna trainingen aan huis gehad. De trainingen waren altijd heel fijn en met veel geduld. Ze heeft onze dochter heel goed geholpen met het omgaan van onze hond Dex. Ze zet zich echt in voor jou en je hond en ze gaat door tot het goed is. Patricia heeft veel ervaring en weet heel goed wat jouw hond nodig heeft. We hebben heel veel van haar geleerd wat betreft de opvoeding van onze hond. Ze heeft veel voor ons betekent en raden haar met volle overtuiging aan als hondentrainster! Peter, Elma en Noa
Elma Bos
Patricia heb ik leren kennen door onze hond Skye, een pup van Patricia's hond Izzy. Meteen vanaf de eerste ontmoeting zag ik hoe geduldig, relaxed en lief Patricia met haar honden omgaat. Door de jaren heen heb ik enorm veel van haar geleerd. Met Skye beoefen ik al een aantal jaren agility op recreatief niveau. Skye is bij de start zo enthousiast om te gaan dat zij niet kan wachten. Samen met de instructeurs hebben we al van alles geprobeerd. Op advies van Patricia besloten we samen opnieuw te beginnen, met heel veel geduld en de clicker alleen maar het wachten te trainen. Eerst thuis met een hoogtesprong en later op het trainingsveld. Skye reageert heel goed op de clicker namelijk. En het werpt zijn vruchten af. Het was heel lastig om op het veld te zijn en niet een parcours te mogen lopen. Voor Skye net zo goed als voor mij. Het heeft mij weer geleerd geduldig te zijn en nu Skye eindelijk stil staat bij het begin van het parcours kan ik vooruitlopen i.p.v. van te beginnen met een sprint. Want snel is ze, die Skye! Dank je Patricia voor dit goede advies.
Annelies van der Land
Chat openen
1
Hallo, kan ik je helpen?