CONTACT

+31 (0)6 2790 4278

Adres

Amsteldijk Zuid 79C 1184 VE Amstelveen

Bel mij terug

Anderen zeggen:

We zijn met Patricia in contact gekomen via onze fokster, en hebben daarna trainingen aan huis gehad. De trainingen waren altijd heel fijn en met veel geduld. Ze heeft onze dochter heel goed geholpen met het omgaan van onze hond Dex. Ze zet zich echt in voor jou en je hond en ze gaat door tot het goed is. Patricia heeft veel ervaring en weet heel goed wat jouw hond nodig heeft. We hebben heel veel van haar geleerd wat betreft de opvoeding van onze hond. 
Ze heeft veel voor ons betekent en raden haar met volle overtuiging aan als hondentrainster! 
Peter, Elma en Noa
Elma Bos
Een aantal weken geleden zijn we gestart met de puppycursus bij Patricia voor onze teckel pup. We konden snel starten en de tijden en dagen waren flexibel. We zijn erg blij dat we hebben gekozen voor Patricia en dat we één-op-één begeleiding kregen. Patricia neemt de tijd voor vragen en kijkt naar wat nodig is voor jouw hond. We hebben zowel binnen als buiten getraind met de pup. We hebben erg veel geleerd over hoe we onze pup positief kunnen belonen en daar hebben we een super lieve en gehoorzame hond voor teruggekregen! Als je op zoek bent naar een gespecialiseerde hondentrainer dan raden wij Patricia zeer aan!
Maud Fleerkamp
In onze zoektocht naar een betrouwbare border collie fokker kwamen we via via bij Patricia terecht en daar hebben we geen moment spijt van. Teddy is nu een dik jaar bij ons en is een hele lieve, gedreven en sociale border collie. Hoewel de border collie voor ons geen onbekend ras is, keek Patricia erg goed naar onze situatie en wensen. We zochten een lieve, sociale, sportieve border collie die ook een goede aanvulling op ons roedel zou zijn. Patricia denkt goed mee, informeert je uitgebreid over de pups in hun eerst acht weken. De socialisatie is uitgebreid en weloverwogen; de pups maken kennis met andere honden, andere mensen, leren om te gaan met verschillende situaties en kunnen al uitgebreid indrukken opdoen. Wij zien dit goed terug in Teddy’s gedrag en beleving, wat een enorm voordeel is geweest. Ook na de puppytijd blijft Patricia betrokken en is altijd geïnteresseerd in het wel een wee van Teddy. Ook voor tips en adviezen staat zij altijd klaar. Kortom; wij zijn heel erg blij met onze “border aan de Amstel”, die inmiddels in uitgegroeid tot een mooie, gedreven, leergierige, razendsnelle, maar ook gezellige, lieve, knuffelbeer!
Anja van den Bosch
Chat openen
1
Hallo, kan ik je helpen?