Ik ben Karen Pryor Academy Certified Training Partner. Wat betekent dit?

Ik ben Karen Pryor Academy Certified Training Partner. Wat betekent dit?

2024 is goed begonnen! Met trots deel ik dat ik in januari een nieuw diploma heb behaald aan de Karen Pryor Academy in Amerika. Hiermee ben ik nu Karen Pryor Academy Certified Training Partner. Een droom die uitkomt!

Over het Karen Pryor Dog Trainer Programma

Ik volgde het uitgebreide Dog Trainer Programma aan de Karen Pryor Academy waar ik grondige kennis heb opgedaan van de wetenschap en technieken van Operant Conditioning. Ook heb ik geleerd hoe ik Positive Reinforcement effectief kan toepassen met behulp van verschillende tools en methoden.

Ik ben nu een van de weinige specialisten in Europa met dit diploma. Dit diploma krijg ik dan ook niet zomaar. Ik ben vanaf nu verplicht om mij te blijven ontwikkelen. Alleen op deze manier kan ik gecertificeerd partner blijven.

Professioneel en wetenschappelijk programma voor hondentrainers

Het volgende kwam tijdens de training aan bod:

  • Het leren beheersen van de wetenschap en mechanische vaardigheden van Operant Conditioning.
  • Positive Reinforcement effectief toepassen met behulp van verschillende tools en methoden.
  • Noodzakelijke onderwijs- en bedrijfsvaardigheden om een echte professional te zijn in het vak.
  • Het vergroten van begrip van trainingsstrategieën en het verbeteren van de relatie met dieren.
  • Vaardigheden en kennis over het gebruik van de meest geschikte en effectieve trainingshulpmiddelen.
  • Klanten helpen met hun specifieke trainings- en gedragsbehoeften.
Een inspirerende trainster: Terry Ryan

Mijn docente tijdens deze training was Terry Ryan. Zij is een doorgewinterde trainster en heeft ook prachtige boeken geschreven. Ik ontmoette haar voor het eerst in 2023 in Seabeck (Seattle). Toen trainde Terry Ryan mijn mechanische vaardigheden uitvoerig door middel van kippentraining.

Kippentraining: Kippen laten zich minder makkelijk trainen dan honden

Het trainen van kippen draait in de basis niet om het trainen van kippen, maar om het leren begrijpen en gebruiken van Operante Conditionering. Het trainen van een kip is namelijk een grote uitdaging en een stimulans voor het trainen van de mechanische vaardigheden.

Wist u dat een gemiddelde kip sneller is dan een gemiddelde hond? Hierdoor verbetert de coördinatie en timing op snelle wijze. In tegenstelling tot honden, weet u direct of er te veel en te snel wordt gepusht. Kippen geven hun trainers namelijk niet zo vaak een tweede kans, terwijl onze honden dat wel doen. Kippen verstijven direct of vliegen weg als de trainingsmethode hen niet bevalt. Hiermee geven kippen ons een mooie uitdaging.

Leesvoer over uw hond

Ik wil mijn trainer Terry Ryan bedanken, omdat ik ontzettend veel heb geleerd! Wil je een boek van haar lezen? Dan raad ik je het boek ‘Coaching People to Train Their Dogs’ aan.

Zie ik u snel?

Het was hard werken in Amerika en dit werd beloond met dit mooie diploma. Ik ben ontzettend trots en kan niet wachten om mijn nieuwe vaardigheden te delen met de studenten van mijn Kynagon Dog Trainers Academy in Amstelveen. Zie ik u snel?

The Dog Trainers Academy

 

 

 

Winkelwagen
Je winkelwgen is leeg
Chat openen
1
Hallo, kan ik je helpen?